Fightere samles til fighterrunde i Aars

For resten af vesthimmerlændingene bliver der hele 38 ruter at vælge imellem i forbindelse med ”Stafet for livet” 12. juni

”Fighterne for livet” plejer i deres gule t-shirts at være en centralt del af ”Stafet for livet” i Vesthimmerland. I år får de atter mulighed for at mødes og gå en ”fighterrunde” i Aars Lystanlæg. Privatfoto

”Fighterne for livet” plejer i deres gule t-shirts at være en centralt del af ”Stafet for livet” i Vesthimmerland. I år får de atter mulighed for at mødes og gå en ”fighterrunde” i Aars Lystanlæg. Privatfoto

Når der 12. juni igen holdes ”Stafet for Livet” i Vesthimmerland, bliver det på ruter fordelt i hele kommunen.

Men de lokale ”fightere”, der alle har dét til fælles, at de har mærket eller stadig mærker kræft på egen krop, tilbydes på dagen at mødes til et fælles arrangement.

Som det tidligere har været tradition i Vesthimmerland, samles fighterne i Aars Lystanlæg for i samlet flok at gå en ”fighterrunde” og dermed skyde 24 timers stafet-arrangementet i gang.

- Tilmeldingen er allerede gået i gang, og jeg vil gerne opfordre alle fightere til at melde sig til og være med.

- På stafettens hjemmeside tilmelder man sig som fighter, og så bliver man efterfølgende kontaktet af fightergruppen, hvor vi vil fortælle om det særlige program, vi har lavet for fighterne på dagen.

- Men fightere må naturligvis også tilmelde sig på helt ordinær vis på et af de allerede oprettede hold eller på et helt nyt hold, understreger Lisbet Andersen, der er tovholder for fighterne i Stafet for Livet Aars.

Af hensyn til corona-restriktionerne er der i øvrigt lavet ikke færre end 38 forslag til stafetruter fordelt rundt om i hele Vesthimmerland.

De 38 ruter bliver snart offentliggjort, men man er selvfølgelig også velkommen til at lave sin helt egen rute.

For arrangørerne er det vigtigste, at så mange som muligt støtter op om sagen og bidrager med et deltagergebyr til gavn for Kræftens Bekæmpelse.

Selv i 2020, da stafetten var temmelig corona-amputeret, lykkedes det på den konto at donere over 100.000 kroner til kampen mod kræft.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.