Handicappris delt i to

Vandaksen og Kulturbutikken i Løgstør får hver en check på 12.500 kr.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vandaksen og Kulturbutikken i Løgstør blev torsdag hver 12.500 kr. rigere.

Det skete, da de to initiativer i et snævert forum - og helt efter corona-retningslinjerne - fik overrakt Vesthimmerlands Kommunes handicappris 2020 til deling.

Det er kommunens handicapråd, der står for prisuddelingen.

Vandaksen får prisen, ”fordi initiativgruppen fra starten har indarbejdet tilgængelighed i projektbeskrivelsen for at sikre, at alle borgere får lettere ved at bruge Vesthimmerlands natur. Gruppen bag Vandaksen har aktivt inddraget brugere og pårørende til borgere med handicap i forbindelse med en ansøgning til Friluftrådet, hvilket kvalificerede ansøgningen til et tilskud på 135.000 kr.. Penge, som er øremærket til at gøre vandaksen lettere tilgængelig for gangbesværede og dermed gøre det lettere for alle at bruge og opleve Vesthimmerlands natur”.

Om den anden prismodtager, Kulturbutikken i Løgstør, hedder det sig, at ”Kulturbutikken i Løgstør sørger for at skabe livskvalitet for udviklingshæmmede i deres fritid. Klubben benytter frivillige til mange af deres aktiviteter fx den årlige Kandis-fest, bankospil, musik og danseevents, fællesspisning ol. De Frivillige i Kulturbutikken bidrager til at højne livskvaliteten for mange af områdets borgere med handicap, og det fortjener de en kæmpetak for! Kulturbutikken har haft frivillige tilknyttet tilbuddet i mange år. Og som frivillig er man sammen med værestedets medlemmer, lytter, taler og er til stede, og er en del af aktiviteterne”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.