Har du set min ko - den er stukket af?

Landmand fra Hjallerup efterlyser sin ko, der valgte friheden efter at være blevet handlet på landboauktion i Himmerland

Sådan ser blåkvæg ud - Hans Hemmingsen Jensen hører gerne fra folk, som har set hans ko. Arkivfoto

Sådan ser blåkvæg ud - Hans Hemmingsen Jensen hører gerne fra folk, som har set hans ko. Arkivfoto

KGS. THISTED: Er der nogen, som har set min ko, så må I altså gerne ringe til mig!

Landmand Hans Hemmingsen Jensen fra Hjallerup står og mangler et stk. kødkvæg, et såkaldt blåkvægskryds, efter han i fredag var på besøg på Landboauktion i Kgs. Thisted. Koen valgte nemlig at stikke af - netop som Hans Hemmingsen Jensen havde købt og betalt for den og forsøgte at få den ind i sin lastbil.

Koen var imidlertid kommet på andre tanker, så den valgte friheden - og stak af.

- Det hopper lige ned i hovedet på min knægt, og så smuttede den ellers, siger Hans Hemmingsen Jensen, som begræder tabet af sin ko, men til gengæld glæder sig over, at sønnen slap med småskrammer.

- Den var godt nok noget aggressiv og så stak den ud gennem hegnet, lyder det fra Hans Hemmingsen Jensen, der håber på, at en eller anden omkring Kgs. Thisted spotter blåkvægskrydset og giver lyd fra sig. Han har tlf. nummer 29276212.

I følge Nordjyllands Politi kan koen være set ved Kgs. Thisted natten mellem lørdag og søndag.

- Der har været en del påkørsler af rådvildt i området, og i den forbindelse snakker vi med en bilist, som mener, at han har set en sort ko, lyder det fra vagthavende hos politiet i Himmerland.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.