Idrætsråd hædrede stjernerne

Årets Idrætsnavn og Årets Idrætstalent fundet

Lasse Damsgaard
Prismodtagerne sammen med formanden for Idrætsrådet, Tove Douglas (t.v.) Til højre Mette Jensen, der modtog prisen på vegne af Mads Loft. De to priser består begge af 2500 kr. fra Jutlander Bank. Foto: Torben Hansen
Vester Hornum 13. marts 2018 21:50

VESTER HORNUM: En festaften, hvor funklende stjerner lyste op.

Sådan kan man bedst betegne den aften, som Idrætsrådet i Vesthimmerland tirsdag aften afholdt i Firkløveren i Vester Hornum. Her fandt rådet nemlig frem til såvel Årets Idrætsnavn som Årets Idrætstalent i Vesthimmerlands kommune i forbindelse med sin generalforsamling.

Prisen Årets Idrætsnavn uddeles til en person, der har leveret et resultat på højt sportsligt plan og som gennem sporten har været med til at synliggøre Vesthimmerland.

Prisen for Årets Idrætstalent er en anerkendelse til en ung idrætsudøver, som har udvist særligt engagement og færdigheder inden for sin idrætsgren.

Det var formanden for Idrætsrådet, Tove Douglas, som overrakte priserne - og sagde, at hun glæder sig over at fortsætte rådets tradition med at vise anerkendelse af idrætsudøvere i kommunen.

Prisen til Årets idrætsnavn 2018 gik til Gedsted Forenede Idrætsklubbers U 14 pige hold i håndbold. Holdet var indstillet til prisen på vegne af bestyrelsen i GFI.

Holdet er nemlig i år rykket op i 2. division, og det er første gang, at der er hold fra Gedsted i så høj en række.

Prisen som Årets Idrætstalent gik til gymnasten Mads Loft, der var indstillet til prisen af TeamGym Himmerlands instruktører og bestyrelsen, Aars Gymnastikforening.

Da Mads Loft er lige nu på skiferie, var det hans træner Mette Jensen, der havde taget turen til Vester Hornum for at modtage prisen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...