Irske toner og komik i Alfa

Folkemusiktrioen Tradish lægger for fredag aften

Folkemusiktrioen Tradish kan fredag 11. juni opleves i Alfa i Aars i selskab med danseren Gunilla Odsbøll, som er Europamester i irsk step. PR-foto

Folkemusiktrioen Tradish kan fredag 11. juni opleves i Alfa i Aars i selskab med danseren Gunilla Odsbøll, som er Europamester i irsk step. PR-foto

Irsk folkemusik, comedy-aften og ”Midsommersang i Skulpturparken”.

Vesthimmerlands Musikhus ALFA i Aars er ingenlunde gået på sommerferie endnu, men barsler tværtimod med ikke mindre end tre arrangementer indenfor den nærmeste uges tid.

Fredag 11. juni slår musikhuset vi dørene op til et gensyn med folk-trioen Tradish.

Som en del af den levende irske musiktradition spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af gammelt og nyt, og med sig har orkestret danseren Gunilla Odsbøll, som er Europamester i irsk step.

Musikalsk tager koncerten afsæt i Tradish’ seneste album ”Handmade Tales” - en samling af 15 håndlavede numre udført på håndlavede akustiske instrumenter af træ, strenge og gedeskind.

Onsdag 16. juni bliver der endelig noget at grine af i ALFA, når de tre dygtige komikere i Comedyklubben, Thomas Hartmann, Phillip Devantier og Tjelle Vejrup kommer på besøg.

Tjelle, kendt fra bl. a. ”Versus” programmerne på DR-tv, er aftenens vært, og stilen er jysk og tilbagelænet, uden stress, men samtidig i et tempo, hvor opmærksomheden holdes fast, og ingen føler sig efterladt.

Lørdag 19. juni bliver der endelig igen lejlighed til at synge fællessang i Alfa-regi.

Alfas populære fællessangsarrangementerne har ellers ligget stille siden efteråret pga. smitterisiko og nedlukning, men i hvert fald uden døre - i Skulpturparken ved Vesthimmerlands Gymnasium - kan det nu igen lade sig gøre at mødes for at synge et udsnit af tidens skønne sommersange.

Der er fri entré til Midsommersang, men man skal på forhånd hente en gratis billet via Himmerlandsbilletten eller i ALFAs billetsalg.

Ved alle tre ALFA-arrangementer i juni skal man i øvrigt vise gyldigt coronapas for at deltage.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden