Jyske efterskoleelever flokkes i Farsø

DGI’s traditionsrige forårsopvisninger skudt i gang i Dronning Ingrid Hallerne med stort efterskole-islæt

Bente Lembo og Torben Hansen (foto)
Der er udsigt til i alt 17 opvisningsdage, når DGI Nordjylland i den kommende tid har forårsopvisninger rundt om i landsdelen.Foto: Torben Hansen
Farsø 10. marts 2018 15:50 - Opdateret 14. marts 2018 14:00

FARSØ: Ikke færre end 1100 gymnaster var på gulvet i løbet af aftenen, da forårets traditionsrige DGI-gymnastikopvisninger i Nordjylland fredag blev skudt i gang i Dronning Ingrid Hallerne.

Traditionen tro skete det med stærkt islæt af efterskoleelever - hold fra HCI i Haverslev, Haubro, Gudenådalen, Vesterbølle, Salling og Bjergsnæs Efterskole i Viborg viste, hvad de har lært i løbet af et halvt års efterskoleophold.

Næste lørdag 17. marts går det løs igen med forårsopvisning i Dronning Ingrid Hallerne. Aars Gymnastikforening fejrer sit 50 års jubilæum, og der er gjort ekstra meget ud af programmet.

Gymnastikforeningen, der med sine 1384 medlemmer kan prale af at være Nordjyllands største, deltager med 23 af sine egne hold i opvisningen.

I anledningen af jubilæet er der inviteret flere gæstehold; Gug Rope Skipping, Dansekompagniet fra Viborg, Randers Cheerleaders og ikke mindst Tumbling landsholdet.

En særlig Jutlander Bank Gymnastikpris vil blive overrakt til en gymnast, som har gjort Aars Gymnastikforening til et godt sted at være, og GymDanmark overrækker faneplade.

Alle gæster bydes på kagemand, og der bliver mulighed for at gå i foreningens arkiv for at se eller gense billeder, dragter og artikler.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...