Krebs sidste mand på plakaten i Løgstør

Der er lagt op til syng-med-fest i Christiansmindeskoven 18. august til Open Air

Poul Krebs - fuldender programmet for årets Løgstør Open Air-festival i Christiansmindeskoven. PR-foto
Musik 14. februar 2018 06:30 - Opdateret 14. februar 2018 10:29

LØGSTØR: Det er en flok glade festival-arrangører i Løgstør, som her til morgen fuldender festivalprogrammet til Løgstør Open Air 2018.

Musikprogrammet i Christiansmindeskoven 18. august fuldendes af Poul Krebs, som dermed får første gang kan se frem til at optræde på festivalscenen i Løgstør.

- Poul Krebs har i flere år stået højt på ønskelisten over kunstnere, vi gerne så på scenen i Løgstør, og nu har vi endelig fået muligheden for at realisere dette.

- Vi er utroligt glade for nu, at kunne præsentere ham, og vi håber og tror på, at Poul Krebs med sine mange hits vil appellere til hovedparten af vores trofaste koncertgæster, erklærer Jimmy Støttrup fra Løgstør Open Air.

Poul Krebs har det seneste år turneret Danmark tyndt og spillet for fulde huse sammen med Michael Falch, og mange i Løgstør vil utvivlsomt kunne synge med på Poul Krebs-klassikere som "Sådan Nogen Som Os", "Johnny Han Var Lige Ved at Blive Sindssyg", "Morrison, Dylan og Elvis" med flere.

Udover Poul Krebs tæller programmet for Løgstør Open Air 2018 også Burhan G., Birthe Kjær, Halberg & Friends samt SAVEUS med den tidlige X-Factor-vinder Martin i forgrunden.

- Burhan G. er en af tidens mest hotte danske kunstnere. SAVEUS er et band, som vi tror på kan levere en super koncert - og ikke mindst tilgodese det yngre publikum. Birthe Kjær kræver ingen yderligere præsentation. Halberg & Friends kan forhåbentlig med hits som "Jeg Vil La´Lyset Brænde", "Magi I Luften", "Elskes Af Dig", "Brændende Læber" være med til at skabe den syng-med-fest, som vi ønsker skal være kendetegnet for Løgstør Open Air. og slutteligt har vi med Poul Krebs endnu et topnavn, som altid leverer varen, og som vi ved, mange af vores koncertgæster har ønsket at se i Christiansmindeskoven.

- Alt i alt synes vi dermed, vi kan præsentere et fantastisk alsidigt musikprogram, slutter Jimmy Støttrup.

Billetterne til Løgstør Open Air sælges via hjemmesiden www.logstoropenair.dk

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...