Kunstnere i arbejdstøjet

Lørdag bliver der for alvor sat turbo på udsmykningen af Løgstørs nye kulturhus

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Niels og Bjarke Villadsen underholder med akustiske covernumre, når medlemmerne af ”Kunst i Løgstør & Omegn” lørdag går i gang med at udsmykke Løgstørs nye kulturhus, Gasværket. Privatfoto

Lørdag 1. august trækker en stor del af Løgstørs kunstnere i arbejdstøjet for at udsmykke de murede felter i byens nye kulturhus, Gasværket på Limfjordsvej 56 i Løgstør.

Kunstnerne, der alle er medlemmer af foreningen: Kunst i Løgstør & Omegn er: Jan Hansen, Lone Kristensen, Martin Gregersen, Lis Holm Christensen, Annette Frandsen, Anna Lise Messerschmidt, Joan Mølgård, Preben Attermann, Jørn Berge og Birthe Kjærsgaard.

- Vi håber, at mange turister og byens borgere vil benytte lejligheden til at opleve skabelsen af alle kunstværkerne, siger Birthe Kjærsgaard.

De arbejdende kunstnere byder til lejligheden på lidt forfriskninger, og muslingetoget kommer forbi med et festligt jazz orkester.

Derudover vil der på stedet være musikalske indslag v. Niels og Bjarke Villadsen - en dynamisk duo, som primært fortolker musik fra 60 erne frem til nullerne.

Sangene stammer fra såvel danske som udenlandske kunstnere og stilen beskrives som ”akustik cover”. Senere på dagen vil der være visesang med Knud Højrup, som hele sommeren har været at finde i et af de små sorte huse ved siden af sin skulptur, Sælhunden,

Her har han spillet og sunget viser - og fortalt om stenenes historie.

”Kunst i Løgstør & Omegn” er selv repræsenteret med en række boder på græsarealet foran Gasværket, hvor der vil være mulighed for at se på - og eventuelt købe - forskellige former for kunsthåndværk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.