Øv for Christian og Elisabeth: Ikke børn nok til en klog klasse

Kun ni af 20 pladser var fyldt ud

Christian Andreasen og Elisabeth Kildedal stod i marts frem i Nordjyske og fortalte, at de mangler udfordringer, når det kommer til lektierne. De havde satset på en klasse for børn med særlige talenter - men det får de altså ikke i denne omgang. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Christian Andreasen og Elisabeth Kildedal stod i marts frem i Nordjyske og fortalte, at de mangler udfordringer, når det kommer til lektierne. De havde satset på en klasse for børn med særlige talenter - men det får de altså ikke i denne omgang. Foto: Torben Hansen

VESTHIMMERLAND:Der bliver ikke en klasse for særligt kloge elever i Vesthimmerland efter skoleferie som Vesthimmerlands Kommune ellers havde barslet med.

Der er nemlig ikke elever nok til at fylde klassen.

Det er status efter kommunen havde sat 1. maj som skæringspunkt.

Denne dato skulle der mindst være 20 elever tilmeldt - men kun ni havde meldt sig.

Der har ellers været holdt informationsmøder om tilbuddet, hvor interesserede kunne møde op, og man har desuden været rundt på skoler for at fortælle om muligheden.

Planen var, at klassen skulle have været etableret på Østermarkskolen i Aars efter sommerferien.

Men kommunen må altså konstatere, at interessen ikke er stor nok. Derfor bliver tilbuddet ikke til noget.

Christian Andreasen og Elisabeth Kildedal, der begge går på skolen, havde håbet på oprettelsen af den specielle talentklasse i Vesthimmerland efter sommer. De stod i marts frem i Nordjyske og fortalte, at de mangler udfordringer, når det kommer til lektierne. 

Men det får de altså ikke i denne omgang.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.