Så blev der alligevel truckshow i år

Lempede corona-restriktioner gør, at hundredevis af seje lastbiler kan indtage dyrskuepladsen i Løgstør 20.-22. august

Flotte lastbiler i massevis vil gæste Løgstør i uge 33. Foto: Mogens Lynge

Flotte lastbiler i massevis vil gæste Løgstør i uge 33. Foto: Mogens Lynge

Truckshow Himmerland & Løgstør Byfest & dyrskue har fået grønt lys for at afvikle årets Truckshow på dyrskuepladsen i weekenden 20.-22 august.

- De nye lempelser af restriktionerne gør, at vi kan åbne op for arrangementet, sådan som vi har håbet og troet på, efter at vi måtte aflyse både Bier-festen og byfestugen igen i år, siger Morten ”Fiffi” Jørgensen, formand for Byfesten.

Truckshowet kommer til Løgstør i uge 33 på dyrskuepladsen. Foto: Mogens Lynge

Truckshowet kommer til Løgstør i uge 33 på dyrskuepladsen. Foto: Mogens Lynge

200 lastbiler og chauffører har ventet siden 2019 på at indtage dyrskuepladsen i Løgstør.

Alle er klar og i gang med at klargøre deres lastbiler, så de kan præsenteres i Løgstør.

Der vil være udstillere, hoppeborge til børnene, fællesspisning lørdag og live musik igennem weekenden, og så er der masser af drikkevarer i baren, udtaler teamet bag Truckshow Himmerland, Tobias Madsen, Jimmi Davidsen og Daniel Bagger, som står for alt det praktiske, der omhandler lastbilerne.

Byfest-arrangørerne tager sig af alle de praktiske ting omkring pladsen og showet.

byens foreninger sørger i fællesskab for bemanding af øltelt, ølvogn, madstationer, opstilling af telt mv.

- Vi glæder os over, at vi nu kan få et ekstra arrangement stablet på benene, sideløbende med at byfesten og foreningerne også er involveret i ”Musik ved havnen” igennem sommeren.

- Det betyder forhåbentlig, at vi efter denne lange corona-tid igen kan udlodde en pulje penge til foreningerne. Det er i bund og grund hele ideen med byfesten, siger Morten ”Fiffi” Jørgensen.

I fremtiden bliver strukturen i øvrigt ændret, så hver forening skal stille med en repræsentant i byfestkomitéen og evt. i et af de kommende udvalg.

- Byfesten er efterhånden ved at have nået en størrelse, som kræver flere hænder, så på den baggrund finder vi det rimeligt, at vi starter hos dem, der har en direkte interesse i, at byfesten bevares.

- Skulle der derudover være interesserede udefra, som kan have lyst til at give en hånd med i forbindelse med byfesten, så er alle velkomne til at byde ind og kontakte os.

- Lige nu – glæder vi os dog til Truckshowet i august og har fuld fokus herpå. Vi ser frem til, at Løgstørs borgere og gæster fra nær og fjern får en festlig weekend på dyrskuepladsen i Løgstør, siger Morten ”Fiffi” Jørgensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden