Se fotos: Dronningen nyder vinterferien i Nordjylland og sender hilsen

Majestæten holder vinterferie i den royale jagthytte i naturskønne omgivelser

H.M. Dronning Margrethe nyder den flotte natur i Himmerland, hvor hun holder vinterferie i den royale jagthytte. Foto: Kongehuset

H.M. Dronning Margrethe nyder den flotte natur i Himmerland, hvor hun holder vinterferie i den royale jagthytte. Foto: Kongehuset

TREND:Foråret nærmer sig. Det konstaterer Hendes Majestæt Dronning Margrethe, der netop nu holder vinterferie i den royale jagtejendom i Trend i Vesthimmerland.

Fra nåleskoven i Vesthimmerland sender Dronningen en hilsen, oplyser Kongehuset i en pressemeddelelse tirsdag.

"De første forårstegn er begyndt at dukke frem i skovbunden, på buske og træer og i små og store haver rundt omkring i landet. Den danske natur er noget ganske særligt, og det skal vi alle glæde os over. Det seneste år har naturen været et frirum for mange af os, og vi har oplevet Danmark på en ny måde. I den kommende tid må vi fortsat leve med restriktioner, men i mere end én forstand går vi lysere tider i møde. Her fra Trend sender jeg de varmeste forårshilsener til alle", skriver Dronning Margrethe i pressemeddelelsen.

Se flere fotos herunder (tryk på billedet):

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Læs om prinsesse Benediktes minder fra kongefamiliens år i Trend i eksklusivt interview fra 2008:

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.