Tricktyveri

Stort cigaretkup hos Rema 1000 i Farsø

Cigaretter for 35.000 kr. stjålet fra lageret af to unge mænd, mens en tredje holdt øje med at personalet ikke nærmede sig lageret imens

Størstedelen af lagerbeholdningen af cigaretter hos Rema 1000 i Farsø blev stjålet ved tricktyveriet. Arkivfoto

Størstedelen af lagerbeholdningen af cigaretter hos Rema 1000 i Farsø blev stjålet ved tricktyveriet. Arkivfoto

FARSØ:Rema 1000 på Th. Eriksens Vej 20 i Rådhuscentret i Farsø har være udsat for et tricktyveri, hvor der er fjernet cigaretter for 35.000 kr. fra lagerafdelingen.

Ifølge vagthavende hos Nordjyllands Politi afledte tre ukendte unge mænd fredag aften mellem klokken 19.50 og 20.05 personalets opmærksomhed i dagligvarebutikken.

Det var i forbindelse med et tjek af butikkens videoovervågning mandag, at uddeler Niels-Jørgen Markussen opdagede tyveriet fra Rema 1000´s særskilte cigaretlager.

- Her kunne jeg se, at en af de unge mænd med udenlandsk udseende fra butikken skaffede sig adgang til lageret. Efterfølgende låste han op for nummer to via lagerets bagdør, hvorefter de to brød ind i cigaretlageret og næsten tømte det. Imens forblev den tredje person inde i butikken for med mobiltelefon at advare dem om, hvis nogen fra personalet nærmede sit lageret under tyveriet, forklarer han.

Uddeleren brugte efter eget udsagn det meste af mandagen på at finde gode videobilleder af de tre gerningsmænd som materiale for politiets efterforskning af sagen, hvilket også er lykkedes for ham.

At cigarettyveriet fredag aften ikke blev opdaget før mandag, forklarer han med, at ingen blandt personalet havde været inde i cigaretlageret i den mellemliggende tid.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.