Vesthimmerlands Kommune hædrer frontløbere

Foto: Henrik Bo

Foto: Henrik Bo

Kender du en eller flere, som har gjort en særlig indsats i Vesthimmerlands kultur- eller fritidsliv, og som du synes fortjener en anerkendelse? Så grib din ipad eller sæt dig ved computeren og find ind på Vesthimmerlands Kommunes hjemmesiden, hvor du finder Foreningsportalen. Herfra kan du sende en indstilling afsted på lige den eller de personer, som du mener, har gjort en forskel og som fortjener at få Kulturprisen eller Fritidsprisen i 2016.

Det er henholdsvis Vesthimmerlands Kulturråd og Vesthimmerlands Kommunes Fritidsråd, som udpeger de to prismodtagere på baggrund af de indsendte indstillinger.

DGI’s Unglederpris

DGI Nordjylland har i år indstiftet en ny pris som uddeles i de 11 nordjyske kommuner. Prisen gives til unge ledere i alderen 13 - 17 år for gejst, gå-på-mod og ansvar. DGI Nordjyllands Unglederpris uddeles i Vesthimmerland af formand for DGI Nordjylland Palle Fogh.

Indstilling til DGI’s Unglederpris skal ske via Foreningsportalen på Kommunens hjemmeside.

Idrætsambassadører

I idrætsforeningerne er der hvert år rigtig mange medlemmer, som gør sig bemærket ved de jyske, danske eller udenlandske mesterskaber - de er vore alle sammens Idrætsambassadører, som vi også ønsker at hædre.

Indstilling af Idrætsambassadører 2016 skal ske via Foreningsportalen. Her kan du også læse mere om, hvilke resultater der kvalificerer enkeltpersoner eller hold til at blive Idrætsambassadør.

Send din indstilling

Indstillinger til de tre priser eller idrætsambassadører skal i år ske digitalt via Vesthimmerlands Kommunes foreningsportal som kan findes på foreningsportalen.vesthimmerland.dk. Alle indstillinger skal være indsendt senest søndag d. 23. oktober.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.