Vestjyder satser på vejlensiske gummiben i Thisted

Esbjerg-cheftræner ville aldrig kunne tilgive pointtab mod HB Køge, hvis Vejle fumler med matchbolden

Cheftræner i Vejle Boldklub, Adolfo Sormani, er blot ét point fra at føre sit hold op i Superligaen. I Esbjerg håber man på hjælp fra Thisted. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Cheftræner i Vejle Boldklub, Adolfo Sormani, er blot ét point fra at føre sit hold op i Superligaen. I Esbjerg håber man på hjælp fra Thisted. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Søndag bliver den direkte oprykning til Superligaen i fodbold afgjort. Vejle Boldklub står med matchbolden, og på den anden side af Jylland må Esbjerg derfor satse på voldsomme gummiben.

1. divisions tophold, Vejle, har nemlig tre points forspring ned til Esbjerg før kampen i sidste spillerunde ude mod Thisted. Esbjergs målscore er dog bedre.

Derfor er Esbjerg-cheftræner John Lammers også klar i spyttet, når det gælder hans holds hjemmekamp mod HB Køge.

- Vi skal vinde, for vi ville aldrig tilgive os selv, hvis nu Thisted går hen og vinder, og vi sætter point til, siger John Lammers til klubbens hjemmeside.

Thisted har ikke noget at spille for - det har HB Køge

Det bliver dog nok svært at forhindre Vejles tilbagevenden til det bedste selskab. For mens Thisted ikke har noget at spille for, kan HB Køge stadig nå en plads blandt de hold, som skal spille mod et superligahold om en plads i landets bedste fodboldrække.

Her var Vejle senest at finde i sæsonen 2008/2009. Esbjerg rykkede ud af den i sidste sæson.

- HB Køge er et godt hold, som vi ikke har vundet over i denne sæson endnu. De spiller god fodbold, og vi ved, at de har en god kontrafase, så vi skal være opmærksomme, siger John Lammers.

Efter et lille formdyk i starten af forårssæsonen har Vejle vundet seks ud af de seneste syv kampe, heraf fem på stribe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.