Vestrup og bød indenfor

"Åbent Lokalsamfund" på Vestrup Skole trak over 200 interesserede, og det glæder initiativtagerne

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Michael Koch

VESTRUP:- Hvis der var kommet under 100, så ville vi være blevet skuffede, mellem 100 og 200 var vi tilfredse, og hvis kom over 200, så ville vi være superglade.

En initiativgruppe fra Vestrup, der i den forløbne weekend holdt "åbent lokalsamfund" på Vestrup Skole har grund til at være superglad. Det konstaterer en af initiativtagerne, byrådsmedlem Jan Dyregaard, efter gruppen har evalueret på arrangementet. For der kom et godt stykke over 200.

Og af dem var omkring 25 ikke-lokale. Det var ikke mindst dem, som initiativtagerne gerne ville i kontakt med.

På tre timer forsøgte 16 lokale foreninger, skole, børnehave, ejendomsmægler og spejdere at sætte fokus på alle de herligheder, som området har at byde på - bakket op af tre pengeinstitutter.

Alle havde de mulighed for at præsentere sig selv og det de står for på det der vel bedst kan betegnes som en mini-messe.

- Jeg synes, vi har fået skabt en masse god opmærksomhed omkring Vestrups kvaliteter, men fik også gjort god reklame for naboområderne, Vognsild, Østrup og Gislum, siger Jan Dyregaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.