Klitmøller

Vestthy nappede håneretten

Et tidligt Hanstholm-mål var ikke nok til at ryste hjemmeholdet i Klitmøller, der vandt kampen 3-2

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Patrick Andersen i grønt og resten af Hanstholm-offensiven havde flere gode muligheder i starten af kampen for at udbygge Hanstholms tidlige føring, men i stedet kom Vestthy tilbage og scorede kampens næste tre mål. Foto: Anne Mette Welling

KLITMØLLER:Fyrværkerishowet udeblev fra Klitmøller Stadion, men spænding og mål var der nok af, da Vestthy og Hanstholm tørnede sammen i deres første serie 2-møde. Vestthy trak det længste strå og vandt åbningskampen 3-2.

Kampen fik en chokstart efter bare tre minutter. De over 350 fremmødte tilskuere kunne se et kiks af de store i Vestthy-forsvaret, da en dårlig tilbagelægning til Thorsten Marx i målet blev opsnappet af Hanstholms Patrick Andersen, der scorede til 1-0.

- Hvis vi skulle have vundet kampen, skulle det være sket i de første 20 minutter, for det efterfølgende gule kort lukkede Vestthy ind i kampen, siger Jan Jensen. En 10-minutters overtalsperiode var alt, Vestthy skulle bruge, og her udlignede Eric Andersen på et tørt hug efter et hjørnespark.

- Det virkede lidt, som om vi havde efterladt vores kroppe på knagen sammen med spillertøjet. Der var rigtig mange nerver på i dag. Jeg forstår ikke helt hvorfor, det plejer vi ikke at have. Hanstholm havde også tilløb til et par chancer mere, inden vi langt om længe fik sat en prop i, siger Vestthy-træner Eigil Kjær.

Vestthy fastholdt momentum, og det gav pote efter 64 minutter, hvor Eric Andersen dukkede op ved et frispark til bagerste stolpe. Her brugte den stærke midtbanespiller sin højde og headede bolden over Frederik Mølholt i Hanstholm-målet. Det blev også 3-1, da Klavs Hellegaard scorede på straffespark, som Kristoffer Strangholt blev tildelt. En reducering af Uffe Skinnerup kort før tid i den anden ende var ikke nok til at skabe spænding, og herfra kørte Vestthy kampen sikkert hjem.