Klitmøller

Vestthy reddede sig ét point mod bundhold

Et kanonmål i overtiden gav ét point til Vestthy, der kunne have lukket kampen tidligt

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kristoffer Strangholt var som sædvanligt farlig i Vestthy-angrebet. Han fik en kæmpe mulighed efter bare 30 sekunder, men han misbrugte i tre omgange på det skammeligste.

KLITMØLLER:Vestthy prøvede alt fra at jagte en føring til at forsvare den, og pludselig skulle de jagte bare et enkelt point. Kampen søndag eftermiddag med besøg af Herrup blev en følelsesmæssig rutsjetur af de helt store.

- Det var frustrerende men også oprejsende til sidst at få det ene point, fortæller Vestthys holdleder Rasmus Kromann, der kunne have været foran efter bare et halvt minut, hvis Kristoffer Strangholt havde bundet snørebåndene rigtigt og scoret på sin friløber. I stedet måtte han vente tre minutter mere, før Jacob Svane udnyttede en lignende mulighed.

Selvom det var Vestthy, der lagde bedst ud, skulle gæsterne kun bruge en halv chance og fem minutter for at udligne føringen.

- Hen mod pausen faldt vi fuldstændig sammen og kunne ikke finde det gode spil, siger Rasmus Kroman.

Efter pausen var det Herrup, der kom foran. Et skud fra kanten af feltet blev rettet af og snød Thorsten Marx i målet. Vestthy var dog lige så gode til at svare tilbage, og her var det Eric Andersen, der scorede efter et hjørnespark.

Vestthy udnyttede momentum til at jagte alle tre point, men i stedet var Herrup igen førerposition, da der var spillet 86 minutter, og så skulle de gulblusede jagte det ene point.

Det fik de også, da Niamat Ahmadi til allersidst klaskede en nedfaldsbold i nettet med en hård helflugter i to minutters overtid.

- Vi må nok sige, at vi var lidt heldige med at få udlignet til allersidst, konkluderer Vestthys holdleder.