Vorupør

Vestthy sikrer oprykning efter sejr på tenniscifre

Champagnepropperne kunne springe hos Vestthy, der nu er ude af forfølgernes rækkevidde

Vestthy sikrede sig lørdag oprykningen til serie 2 efter en storsejr og et pointtab til andenpladsen KH.Arkivfoto: Ole Iversen

Vestthy sikrede sig lørdag oprykningen til serie 2 efter en storsejr og et pointtab til andenpladsen KH.Arkivfoto: Ole Iversen

VORUPØR:Vestthy klarede deres del med en knusende sejr på tenniscifrene 6-0 over oprykkerne fra Vestervig/Agger, og med et uafgjort resultat til Koldby/Hørdum-sejr i Frøstrup betyder det, at champagneflaskerne kan springe i Vestthy, da andenpladsen KH nu mistede deres meget lille teoretiske chance for at stjæle oprykningsbilletten, hvis Vestthy skulle have smidt det hele på gulvet.

På holdkortet har Vestthy den tidligere 2. divisionsspiller fra Thisted FC Kristoffer Strangholt, og det var Vestthy på kampdagen øjensynligt ret glade for. Han åbnede ballet med sin scoring til 1-0 efter 10 minutters spil, og selvom Vestthy tog en pause med målscoringen ind til efter pausen, var der mere i vente fra den tidligere divisionsspiller.

- Vi fik en tidlig scoring, og det ville være godt til holdet at få lidt ro på, men det blev det aldrig rigtig alligevel. Afslutningerne var ukoncentrerede, og første halvleg blev en meget rodet affære, siger Eigil Kjær.

Efter pausen bombede Kristoffer Strangholt med tre scoringer på 12 minutter. Ved stillingen 4-0 ville Eric Andersen også være med på måltavlen, og han scorede yderligere to mål i Vestthys brutale nedslagtning af Vestervig/Agger.