Agger

Vestthys mirakel i Nors

Vestthys andethold lever stadig i fodboldens serie 3 efter sejr over Nors

Vestthys Morten Jensen til venstre fik to gule kort i kampen mod Nors, og dermed kan han ikke være med i sæsonens sidste kamp mod Thisted FC. Arkivfoto: Peter Mørk

Vestthys Morten Jensen til venstre fik to gule kort i kampen mod Nors, og dermed kan han ikke være med i sæsonens sidste kamp mod Thisted FC. Arkivfoto: Peter Mørk

NORS:- Det var et mirakel.

Det sagde træner Lars Hyldahl, efter han og Vestthys andethold i serie 3 tirsdag aften slap af sted fra Nors Stadion med en sejr efter en kamp, som Nors Boldklub havde masser af chancer for at vinde, og hvor gæsterne følte sig bortdømt af dommeren. Vestthy var bagud 1-0 indtil midt i anden halvleg, men i undertal vendte gæsterne det til en sejr på 3-1.
- Bare i de første 18 minutter af kampen havde vi fire 100 procents chancer, og vi skulle have lukket kampen i første halvleg, konstaterede Nors-træneren Bent Bislev, og det var Lars Hyldahl ikke uenig i.
- Vi var spillet totalt ned. Vi sender kys til vores målmand Flemming Weber, der stod helt fantastisk, siger Vestthy-træneren.
Lige efter pausen kom Vestthy bagud 1-0 på en scoring af Marius Kristensen. Bedre blev det ikke, da Vestthy i fortsættelsen fik fire gule kort, og de to fik til Morten Jensen, som der med også fik et rødt kort. Men i undertal scorede Nermin Babovic, Kasper Salomonsen og Lukas Lyngbye for Vestthy.
På lørdag bliver det så afgjort, om Vestthy eller Nykøbing rykker ned i serie 3. Skal Vestthy redde sig, skal holdet vinde hjemmekampen mod Thisted FC samtidig med, at Vestervig/Agger skal tage point fra Nykøbing.
- Sker det, sender vi nok en kasse øl eller to til Vestervig, sagde Lars Hyldahl, der efter det røde kort må undvære Morten Jensen i lørdagens kamp i Vorupør.