Veteranerne fra Asaa vandt VM

Her betyder VM Vendsyssel-mestre

Det vindende hold fra Asaa sammen med holdleder Tommy Jensen. Privatfoto <i>Privat</i>

Det vindende hold fra Asaa sammen med holdleder Tommy Jensen. Privatfoto Privat

ASAA:For fire uger siden blev de gæve fodbold-veteraner fra Asaa kredsvindere. Nu har de også vundet titlen som Vendsysselmestre, efter at de i finalen vandt over Brønderslev.

- Vi vandt VM-titlen, men verdensmestre er vi nu ikke, og mindre kan jo også gøre det. Som veteranspiller er titler vigtige, for man ved jo aldrig, hvornår det er den sidste, påpeger Jørgen Severinsen fra holdet.

- Vi er blevet ældre, men på holdet fungere alting dog stadig som da, vi var unge og organiserede. Vi har en pokkers god målmand, et offensivt forsvar, en dedikeret anfører og en løbestræk midtbane. Desuden har vi angribere, som scorer rigtig mange mål, fortæller Jørgen Severinsen, der også gør opmærksom på, at de i Tommy Jensen har en speciel holdleder, der plejer mandskabet på sin helt egen måde. De udvalgte spillere til ugens kamp får således en detaljeret sms om mødetid m.m.

- Melder man afbud til en kamp, medfører det automatisk afbud til næste kamp. Så man tænker sig om en ekstra gang, inden afbuddet sendes, indrømmer Jørgen Severinsen, der videre fortæller, at samtlige spillere efter hver kamp bliver vejet af Jørgen Faber, og den vejning afgør, om de vejer for meget i forhold til sæsonstart.

- Gør vi det, betales der 25 kroner til festkassen sammen med det ugentlige bidrag. Jeg tør vist godt afsløre, at festkassen i øjeblikket er fuld, slutter Jørgen Severinsen fra det succesrige veteranhold fra Asaa Boldklub.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.