VFF forlænger med målmand

Jesper Christiansen napper et år mere i Vendsyssel FF

Jesper Christiansen tager en sæson mere i Vendsyssel FF. Arkivfoto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Jesper Christiansen tager en sæson mere i Vendsyssel FF. Arkivfoto: Lars Pauli Lars Pauli

HJØRRING:Rutinerede Jesper Christiansen vogter også målet for Vendsyssel FF i den kommende sæson. Han har således forlænget sin aftale med klubben med et år.

Sportschef Jacob Krüger klapper i hænderne over forlængelsen, som han betegner som et skulderklap til klubben og det projekt, der er undervejs.

- Jesper er i vores øjne stadigvæk en af Danmarks bedste målmand, og det vidner om stor tro på vores projekt, at han er gået ned i løn og har forlænget aftalen med os for yderligere en sæson. Han har i løbet af sæsonen været en afgørende spiller for os og er ankermand i en meget stærk defensiv, og derfor giver det sig selv, at vi er meget glade for at forlænge med ham, siger sportchefen.

Jesper Christiansen, der kom til Vendsyssel fra OB og tidligere i karrieren har repræsenteret blandt andet Glasgow Rangers og FC København, er noteret for 245 kampe i Superligaen og har tre gange (2005, 2006, 2007) vundet Det Gyldne Bur - Tipsbladets kåring af den bedste målmand i Danmark. Han har spillet 11 landskampe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.