VFF tabte første test

Polske Zaglebie Lubin scorede sejrsmålet i sidste minut

Edin Murga kom igen på måltavlen for Vendsyssel FF, der tabte med 3-2 til polske Zaglebie Lubin. Arkivfoto: Bente Poder

Edin Murga kom igen på måltavlen for Vendsyssel FF, der tabte med 3-2 til polske Zaglebie Lubin. Arkivfoto: Bente Poder

LARA:Vendsyssel FF tabte den første af to testkampe, der skal afvikles under træningslejren i Tyrkiet.

Efter en fysisk og hårdt spillet kamp på en regnvåd bane endte polske Zaglebie Lubin med at vinde 3-2 på et mål kort før tid - lige forinden havde polakkerne brændt et et straffespark.

- Et straffespark, som slet ikke var der, og i det hele taget dommeren måske ikke så venlig over for os. Jeg synes, at de spillede meget hårdt, når man tænker på, at det var en testkamp, men de blev ikke rigtigt straffet for det, siger anfører Buster Munk.

- Fra vores side bliver det lidt en kamp med to halvlege. Vi er bestemt ikke tilfreds med vores første 45 minutter, hvor vi kom til at spille alt for afventende. Men det fik vi talt om i pausen, og i anden halvleg gik vi frem og trykkede dem væsentligt mere, og det gav langt bedre spil. Det var selvfølgelig ærgerligt at tabe til allersidst, men de havde også andre chancer, så decideret ufortjent kan man ikke kalde.

Prøvespilleren Edin Murga fik endnu engang vist sig godt frem, da han bragte Vendsyssel foran kort før pausen, mens vendelboernes andet mål var et selvmål, da polakkernes målmand Konrad Forenc kom til at bokse et hjørnespark fra Chris Sørensen direkte i nettet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.