VFF venter spændende afslutning

Kampen om tredjepladsen er helt åben

Ove Christensen venter fem spændende runder i 1. division. Arkivfoto: Kurt Bering

Ove Christensen venter fem spændende runder i 1. division. Arkivfoto: Kurt Bering

HJØRRING:Vendsyssel FF og Lyngby ser ud til at skulle kæmpe til det sidste om tredjepladsen i landets næstbedste fodboldrække, efter Lyngby endelig fik hul på bylden og hentede den første sejr i foråret søndag eftermiddag, mens VFF måtte nøjes med 1-1 i Fredericia.

Med fem kampe igen ligger de to klubber helt lige pointmæssigt, mens Vendsyssel lige holder snuden foran på grund af en lidt bedre målscore.

- Det bliver bestemt ikke nemt, men vi vil kæmpe for at fastholde den gode stime, som vi har ramt. Den fastholdt vi ved at hente det ene point i Fredericia, men vi ved også, at vi har tre udekampe blandt de sidste fem kampe, og det er mod vanskelige modstandere. AC Horsens kan stadig håbe på at kæmpe med om tredjepladsen, AB kæmper mod nedrykning, og HB Køge er et vanskeligt hold at spille imod, siger træner Ove Christensen.

- Generelt skal vi være glade for, at det lykkes os at få et point på en dag, hvor alt ikke fungerede helt optimalt spillemæssigt. Omvendt er vi et ambitiøst fodboldhold hvad angår resultater og spillemæssig formåen, så når vi belejrer FC Fredericia i de sidste 45 minutter, så ville vi gerne have haft mere med, siger Ove Christensen om kampen i Fredericia.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.