VH med overskud

VH-direktør Jan Hansen kan glæde sig over et lille overskud i klubbens første leveår.Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

VH-direktør Jan Hansen kan glæde sig over et lille overskud i klubbens første leveår.Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Mens mange skader har gjort det svært for Vendsyssel Håndbold rent sportsligt i kvindernes 1. division, kan klubben glæde sig over et økonomisk overskud for sæsonen 2011/12 på 53.000 kroner før skat.

- Vi er stolte over at kunne fremvise sådan et regnskab for vores første sæson i Vendsyssel Håndbold, siger klubbens direktør, Jan Hansen.
VH blev dannet i april 2011, og i følge Jan Hansen er mange ting lykkedes siden.
- Maj 2012 blev vi kontraktklub, og i sommeren i år rykkede vi op i 1. division.
- Og nu kan vi med stolthed fremlægge et meget tilfredsstillende regnskab for den første sæson, som dækker perioden 1/7 2011 til 30/6 2012.
- Vores primære formål er at drive professionel damehåndbold, skabe underholdning, brande regionen og skabe værdi for vores partnere og sponsorer, samtidig med at vi har en sund økonomi, siger VH-direktøren.

Lokale talenter

- Det handler også om at skabe og udvikle en klub, der gør det interessant for de lokale talenter at vælge os, således at de bliver i den nordjyske region.

Derfor glæder det Jan Hansen at se de mange talenter, der er i området og ikke mindst det store arbejde, der bliver gjort rundt om i regionens klubber.
Jan Hansen glæder sig også over opbakningen fra tilskuere, frivillige og daglige samarbejdspartnere.
- Så tilfredshed er det ord, vi sætter på år et i Vendsyssel Håndbold, slutter klubbens direktør.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.