VH sikrer sig en ny målvogter

1. divisionsklubben har lavet en to-årig aftale med Rikke Skov Myrup

Jens Ole Pedersen
Rikke Skov Myrup er ny keeper i Vendsyssel Håndbold.Privatfoto
Håndbold 3. maj 2013 12:10

FREDERIKSHAVN: 1. divisionsklubben Vendsyssel Håndbold har lavet en to-årig aftale med målvogter Rikke Skov Myrup, der senest har spillet i Eslöv IK i Sverige.

Som ungdomsspiller var hun med til at sikre DM-guld til Team Tvis Holstebros U18 hold, og som senior har hun spillet i Håndboldligaen i henholdsvis SønderjyskE og Slagelse.

- Rikke er en målvogter med en imponerende rækkevidde kombineret med en stor smidighed, hvilket gør at hun er meget svær at passere, siger VH’s sportschef Jan Hansen.

- Derudover er hun en målvogter, som vægter samarbejdet med sit forsvar højt, og hun stiller samme krav til sine medspillere, som hun har til sig selv.

Rikke Skov Myrup ser store sportslige perspektiver i Vendsyssel Håndbold, og hun ser frem til at spille under Christian Dalmose som træner.

- Jeg har en forventning om, at han kan bringe mig op på et endnu højere niveau, og jeg ser frem til at fortsætte min udvikling som spiller og person, så jeg kan bidrage til at bringe Vendsyssel Håndbold i Håndboldligaen, siger klubbens nye keeper.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...