VH spillede uden gnist og forsvar

Svag indsats af Vendsyssel Håndbold resulterede i et nederlag på 31-24 til VSH 2002 fra Virum

Cecilie Skovgaard var syg hele ugen op til kampen men blev alligevel topscorer for VH med ni mål.Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Cecilie Skovgaard var syg hele ugen op til kampen men blev alligevel topscorer for VH med ni mål.Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

VIRUM:Efter en flot start på anden halvdel af sæsonen med en hjemmesejr over Roskilde kom Vendsyssel Håndbold helt ned på jorden igen, da holdet tabte 31-24 på udebane til VSH 2002 fra Virum.

Allerede før pausen var der store problemer i forsvaret hos VH, der aldrig fandt hverken vildskab eller konsekvens i det defensive spil.

Derfor kunne Virum-mandskabet gå til pausen med en sikker føring på 16-12.

- Det var nærmest utilgiveligt ringe, og forsvaret var hullet som en si, så vores keepere var på en helt umulig opgave, erkender VH’s direktør Jan Hansen.

- I pausen forsøgte vi at få tingene gjort bedre, men det lykkedes desværre ikke, så nu skal vi se fremad mod en vigtig hjemmekamp på lørdag mod Tarm.

Polsk keeper fik debut

Hos VH var der debut til den polske keeper, Marta Pietrzak, der fik ti minutter i begge halvlege.

- Det var yderst svære betingelser at debutere under, og hun skal først vænne sig til dansk håndbold, men på sigt bliver det godt, siger Jan Hansen, der håber, at spilletilladelserne til de to brasilianske spillere, Marianna Costa og Larissa Fais Munhoz Araujo, kommer i løbet af ugen.

Med nederlaget er VH placeret lige over nedrykningsstregen, men Jan Hansen vurderer, at en-to sejre i de resterende kampe vil være nok til at holde pladsen over stregen.

I kampen i Virum blev Cecilie Skovgaard topscorer med ni mål, Christina Hansen fem, Sisse Bruun fire, Anne Hyldal tre, Nicoline Skals to og Mette Aslaksen et.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.