VH uden skarphed

Blot 20 mål rakte ikke til point mod Silkeborg-Voel i Arena Nord

Christina Hansen slipper fri på stregen og scorer ét af sine to mål for VH.Foto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Christina Hansen slipper fri på stregen og scorer ét af sine to mål for VH.Foto: Peter Broen Peter Broen

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Det lykkedes ikke for Vendsyssel Håndbold at spille sig med helt i toppen af kvindernes 1. division i håndbold, da holdet tabte hjemmekampen i Arena Nord til Silkeborg-Voel KFUM med 25-20.

Nederlaget betyder, at VH i den meget tætte række er nummer 10 med syv point efter syv spillerunder, men der er blot tre point op til førerholdene Bjerringbro, Silkeborg-Voel og Ringkøbing.
Blot 20 mål vidner om for lidt effektivitet i afslutningerne hos VH, og angrebsspillet var da også i lange perioder for idéforladt.
I kampens første kvarter lykkedes det således kun hjemmeholdet at score tre gange, og det triste kunststykke gentog frederikshavnerne i anden halvlegs første kvarter, hvor det endda kun blev til to pletskud.
- Med den måde at starte begge halvlege på, gør vi det svært for os selv, siger VH’s direktør Jan Hansen.
- Nu skal der fokuseres på næste opgør, som er på fredag ude mod SK Aarhus, så her venter endnu en spændende udfordring mod en klub, der i sidste sæson var at finde i ligaen.

Pænt tilskuertal

Med flere end 500 tilskuere til kampen i Arena Nord var der pæn opbakning til hjemmeholdet, der altså desværre ikke helt forstod at gengælde opbakningen.

Til gengæld var der 150 præmier fordelt i 500 balloner, der dalede ned fra loftet.
Hos VH blev Katrine Stilling kåret som bedste spiller.
Topscorer for VH blev Sisse Bruun med fem mål, Louise Jørgensen og Mette Aslaksen lavede begge tre. Cecilie Skovgaard, Julie Thomsen og Christina Hansen lavede to.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.