VHG-piger suveræne på fodboldbanen

Fodboldpigerne fra VHG havde al mulig grund til at juble efter året nordjyske gymnasiemesterskaber. Privatfoto
5. september 2016 13:25

VESTHIMMERLAND: Pigerne på Vesthimmerlands Gymnasium og HF er sejere end de fleste, når det handler om sport.

Det beviste de endnu engang ved årets nordjyske gymnasiemesterskaber, som blev afholdt på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev.

Fodboldpigerne fra gymnasiet i Aars vandt deres indledende pulje foran Nordjyllands Idrætshøjskole, Aalborg Katedralskole og Støvring med den suveræne målscore på 11-0. I semifinalen vandt de med 3-0 over Hasseris, og i finalen blev det til en sejr på 2-0 over Hjørring.

Dermed kunne VHG-pigerne i suveræn stil hjemføre sejrspokalen - uden overhovedet at have indkasseret mål undervejs.

En præstation, som indikerer, at VHG-pigerne også i år har tænkt sig at spille med i kampen om det endelige gymnasie-DM. Sidste år imponerede fodboldpigerne fra VHG ved at slutte på en samlet tredjeplads - i konkurrence med samtlige landets gymnasier.

Volleypigerne fra Aars fulgte næsten trop. I sikker stil spillede de sig frem til finalen med sejre over Brønderslev, Hasseris og Thisted, men i finalen tabte de med den mindst mulige margen (23-25 i afgørende sæt) til Nordjyllands Idrætshøjskole.

Stævnepokalen fik de således ikke med sig hjem, men titlen som nordjyske gymnasiemestre i volleyball kunne der ikke pilles ved.

Også volleypigerne fra VHG er således klar til den kommende DM-kvalifikation, som gerne skal kvalificere holdet til DM-stævnet, hvor holdet har en fjerdeplads at forsvare fra sidste år.

Fodbold- og volleyball-drengene fra VHG kæmpede også flot, men semifinalen blev endestation for begge hold. Volleyholdet blev slået rimeligt klart af Thisted, mens fodboldknægtene følte sig direkte uheldige med et 0-1 nederlag til Hasseris.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...