- Vi burde have lukket kampen

Fortuna-træner Brian Sørensen frustreret efter nederlag til Brøndby

Camilla Kur og Fortuna Hjørring fik en skuffende afslutning på et flot 2016. Foto: Hans Ravn

Camilla Kur og Fortuna Hjørring fik en skuffende afslutning på et flot 2016. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Fortuna Hjørring har fejret 50 års jubilæum i år med fantastiske sportslige resultater.

Mesterskabet og pokaltitlen kom i hus før sommerferien, og i efteråret har klubben taget Champions League med storm og kvalificeret sig til kvartfinalerne i foråret 2017.

Men årets sidste kamp, der kunne have gjort 2016 helt perfekt, blev lørdag skuffende tabt 1-2 hjemme til rivalerne fra Brøndby.

Brøndby topper derfor 3F Ligaen med to point ned til Fortuna forud for forårets slutspil.

Et faktum, som en indebrændt Fortuna-træner, Brian Sørensen, var godt træt af efter slutfløjtet.

- Vi burde have lukket kampen i første halvleg, hvor vi sad på det hele. Men vi var ikke skarpe nok og fik kun scoret en enkelt gang. Så kom de tilbage i anden halvleg. Det er jeg rigtig træt af, for vi havde mulighederne, sagde Brian Sørensen, der samtidig lod skinne igennem, at han ikke var tilfreds med dommerkendelserne i kampen.

Blandt andet i forbindelse med straffesparket, der førte til Brøndbys udligning. En tvivlsom kendelse. Bolden ramte godt nok Fortunas Luna Gewitz på armen, men hun havde den ikke i en unaturlig position.

Et forspring på to point lyder ikke at meget, men Fortuna er formentlig det eneste hold, der vil tage point fra Brøndby i foråret. Dermed skal vendelboerne sandsynligvis have mindst en sejr og en uafgjort mod Brøndby i forårets to møder for at genvinde guldet.

- Men jeg vil ikke sige, at Brøndby er favorit til at vinde mesterskabet. Jeg synes, vi har det bedste hold, sagde Brian Sørensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.