Aalborg Håndbold

- Vi er blevet testet godt

Aalborg Håndbold føler sig klar til en uge, hvor den første titel skal i hus

René Antonsen havde godt fat i den tidligere holdkammerat Sander Sagosen. Foto: Kim Dahl Hansen

René Antonsen havde godt fat i den tidligere holdkammerat Sander Sagosen. Foto: Kim Dahl Hansen

HÅNDBOLD:Fredag aften tabte Aalborg Håndbold den sidste testkamp med hele 35-25 - men modstanderen var så også verdensstjernerne fra Paris SG.

- Hvis vi endelig skulle tabe mod nogen, så er det nok i orden, at det er til Paris. Men når det så er sagt, så må vi altså aldrig tabe så stort i den her prægtige hal. Og havde vi spillet bare lidt bedre i første halvleg, så havde det altså også set bedre ud, konstaterer stregspilleren René Antonsen.

Aalborg Håndbold indledte den alvorlige del af sæsonen allerede onsdag aften, da HC Midtjylland blev besejret i Santander Cuppen, og tirsdag venter Super Cuppen mod Skjern, mens 888Ligaen indledes i den kommende weekend med en udekamp mod Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi er blevet matchet hårdt her i testkampene og har tabt en del. Det er aldrig sjovt, men på den anden side har vi også skullet spille en ny stil sammen. Vi har mistet en stor spiller i Sander Sagosen, der betød meget i begge ender af banen. Og det har kostet lidt, siger René Antonsen.

- Men det er da fedt, at vi skal spille om en titel allerede tirsdag, og både Skjern og BSV er jo hold, som vi har haft det ret godt imod på det seneste, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.