- Vi er godt kørende

Førstekæden imponerede igen for Frederikshavn White Hawks

Søren Olsson
Colin Vock (nummer 9) spillede igen strålende og nød godt af to oplæg fra Mathias Bau i femte semifinale. Arkivfoto: Bent Bach
Sport 1. april 2016 23:07

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn White Hawks sikrede sig fredag aften to matchpucke i semifinaleserien imod Herning, da førstekæden endnu engang spillede blændende ishockey og havde andel i fire af de fem scoringer i sejren på 5-3 over Herning.

Dermed fører Frederikshavn serien med 3--2, og sjette kamp spilles søndag klokken 14 i Herning.

Frederikshavn stoppede Hernings momentum, da holdet scorede til 3-2 bare 28 sekunder efter, gæsterne havde udlignet.

- Det var et utroligt vigtigt mål. De var ved at få en masse selvtillid og momentum, og så lægger Bau bare en fantastisk pasning, så det er nemt for mig at score, siger Colin Vock, der bidrog med to scoringer i kampen.

- Vi må bare erkende, at det kører rigtig godt i vores kæde. Nu har vi efterhånden spillet sammen i halvandet år, og det kan man godt mærke på isen. Bau og Miller er bare to rigtigt gode spillere at spille sammen med, og for mig handler det bare om at komme hen til det rigtige sted, så skal de nok finde mig, siger Colin Vock, der også havde roser til Goerge Sørensen.

- Han er en fantastisk keeper og nok den på hele holdet, der arbejder hårdest. Vi skyder på ham hver eneste dag til træning, og jeg kan garantere, at han arbejder hårdt, siger han om målmanden, der måtte træde til i en række situationer, hvor Frederikshavn havde dumme pucktab i egen zone.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...