- Vi er godt kørende

Førstekæden imponerede igen for Frederikshavn White Hawks

Colin Vock (nummer 9) spillede igen strålende og nød godt af to oplæg fra Mathias Bau i femte semifinale. Arkivfoto: Bent Bach

Colin Vock (nummer 9) spillede igen strålende og nød godt af to oplæg fra Mathias Bau i femte semifinale. Arkivfoto: Bent Bach

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks sikrede sig fredag aften to matchpucke i semifinaleserien imod Herning, da førstekæden endnu engang spillede blændende ishockey og havde andel i fire af de fem scoringer i sejren på 5-3 over Herning.

Dermed fører Frederikshavn serien med 3--2, og sjette kamp spilles søndag klokken 14 i Herning.

Frederikshavn stoppede Hernings momentum, da holdet scorede til 3-2 bare 28 sekunder efter, gæsterne havde udlignet.

- Det var et utroligt vigtigt mål. De var ved at få en masse selvtillid og momentum, og så lægger Bau bare en fantastisk pasning, så det er nemt for mig at score, siger Colin Vock, der bidrog med to scoringer i kampen.

- Vi må bare erkende, at det kører rigtig godt i vores kæde. Nu har vi efterhånden spillet sammen i halvandet år, og det kan man godt mærke på isen. Bau og Miller er bare to rigtigt gode spillere at spille sammen med, og for mig handler det bare om at komme hen til det rigtige sted, så skal de nok finde mig, siger Colin Vock, der også havde roser til Goerge Sørensen.

- Han er en fantastisk keeper og nok den på hele holdet, der arbejder hårdest. Vi skyder på ham hver eneste dag til træning, og jeg kan garantere, at han arbejder hårdt, siger han om målmanden, der måtte træde til i en række situationer, hvor Frederikshavn havde dumme pucktab i egen zone.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.