- Vi er mestrene, vi er mestrene!

Mange hundrede mennesker hyldede AaB-spillerne, da de ankom til Jomfru Ane Gade søndag nat

Anders Green
AaB's mesterskab blev markeret og fejret med manér i og omkring Jomfru Ane Gade søndag aften. Og da søndag blev til mandag var festen rykket til Heidis Bierbar, hvortil fodboldspillerne ankom til en sand heltemodtagelse.Foto: Martin Damgård
Aalborg 12. maj 2014 07:01 - Opdateret 12. maj 2014 07:27

AALBORG: Der var stuvende fuldt på Heidis Bier Bar og i gården uden for, da AaB-spillerne ankom til til Aalborg omkring kl. 00.35 søndag nat.

Tålmodige fans havde ventet i flere timer på, at AaB-bussen endelig nåede byen efter en lang tur fra Slagelse.

Danmarksmestrene kunne lade sig hylde fra balkonen, mens tilskuerne gang på gang skrålede med på de slagsange, der gang på gang er hørt på stadion.

Dog var repertoiret blevet udvidet med den mest betydningsfulde sang på netop den dag, AaB satte sig på fodboldtronen i Danmark: ”olé, vi er mestrene, vi er mestrene, vi er mestrene, mestrene, mestrene, mestrene!” lød det igen og igen op imod de stolte spillere.

Ifølge vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi, var der god stemning i Gaden, og det hele kulminerede, da spillerne ankom.

Politiet anholdte to personer, men det var ikke mere, end man kan forvente, når så mange mennesker er samlet til fest, mener vagtchefen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...