- Vi kan stadig rykke opad

Frederikshavn har stadig tro på en topplacering trods nederlag

Morten Lie mener stadig, at høgene har gode muligheder for at kravle op i tabellen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>(C)Kim Dahl Hansen</i>

Morten Lie mener stadig, at høgene har gode muligheder for at kravle op i tabellen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen (C)Kim Dahl Hansen

RØDOVRE:Frederikshavn White Hawks led et af de dumme pointtab, da holdet fredag aften tabte med 2-0 på udebane mod Rødovre, der ellers for nylig har haft store problemer i defensiven og så sent som tirsdag lukkede 11 mål ind i kampen mod Herning.

Nederlaget betyder, at høgene ryger ned som nummer fire i Metalligaen, da SønderjyskE rykkede forbi med de to point, de hentede i overtidssejren mod Aalborg Pirates.

Derfor er det et virkelig tæt kapløb, der venter i de sidste tre spillerunder.

-Vi har stadig muligheden for selv at afgøre en hel del, men selvom vi skal møde to bundhold i de næste to kampe, så skal vi ikke tage sejrene for givet. De kan begge spille helt frit, og det kan være besværligt at spille imod. Gentofte har vi egentlig haft et godt tag på, men forleden så vi, hvordan de lige pludselig kunne lave fem mål i en periode. Men i og med, at Odense tabte og SønderjyskE kun fik to point, så har vi stadig mulighed for at kravle op i tabellen, siger forward Morten Lie.

Høgene må muligvis undvære Adam Miller i lørdagens kamp mod Gentofte, da han fik matchstraf mod Rødovre.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.