- Vi kender intet til OL-doping

To ud af fem OL-ryttere kender intet til kortisonindsmugling

Bo Hamburger kender intet til doping under OL i 2004. Foto: Lise Lotte Sabroe/Scanpix

Bo Hamburger kender intet til doping under OL i 2004. Foto: Lise Lotte Sabroe/Scanpix

KØBENHAVN:Michael Rasmussen har ifølge Politiken afsløret, at tre af de fem danske cykelryttere, der deltog ved OL i Athen i 2004, dopede sig.

Bo Hamburger og Lars Michaelsen, som var med i den græske hovedstad for ni år siden, afviser dog ethvert kendskab til doping på det danske cykelhold.

- Hvis tre af rytterne har taget doping, så kan jeg kun sige, at det ikke var mig, siger Bo Hamburger til ekstrabladet.dk.

Nogenlunde samme melding kommer fra Lars Michaelsen.

- Jeg synes, at det er svært at kommentere på den her historie, da jeg ikke aner, om beskyldningerne er rettet mod mig, siger Michaelsen til ekstrabladet.dk.

- Jeg kan bare sige, at jeg ikke kender til en sådan situation fra OL i 2004, fortæller den tidligere cykelrytter, der i dag er sportsdirektør for Team Saxo-Tinkoff.

Ud over Michael Rasmussen, Bo Hamburger og Lars Michaelsen repræsenterede Frank Høj og Nicki Sørensen, der som den eneste fortsat er aktiv, nemlig hos Team Saxo-Tinkoff, Danmark ved legene i Athen.

Michael Rasmussen har afvist at bekræfte Politikens historie, som er baseret på flere anonyme kilder.

Rasmussen skulle være fremkommet med afsløringerne i en afhøring hos det internationale antidopingagentur, Wada, i januar.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.