- Vi kigger stadig mod stregen

Hobro sikrede sig vigtigt point på udebane

Martin Thomsen glæder sig over et vigtigt point på en svær udebane. Foto: Claus Søndberg <i>Claus Søndberg</i>

Martin Thomsen glæder sig over et vigtigt point på en svær udebane. Foto: Claus Søndberg Claus Søndberg

HADERSLEV:De ligger på andenpladsen i Superligaen, de har blot fire point op til topholdet og hele ni point ned til OB på den forkerte side af nedrykningsstregen.

Men med vanlig nordjysk sindighed, så holder Hobro-spillerne fast i, at det er den sidstnævnte streg, de fortsat fokuserer på.

Også selvom de mandag aften igen beviste, at de er gode til at komme tilbage i kampe, hvor de har været bagud. I anden halvleg af mandagens kamp fes underholdningsværdien ud efter ellers meget intense første 45 minutter.

- Sådan kan jeg godt forstå, at det ser ud. Omvendt så synes jeg i enkelte tilfælde, at vi kun er marginaler fra at få den store chance, der kan sikre os sejren, for flere gange er vi fire eller fem mand i feltet, da indlægget kommer, men så bliver den lige rettet af i sidste øjeblik, siger Martin Thomsen.

- Og hvis man ser nøgternt på det, så var SønderjyskE et af de hold, der fra sæsonstart var udråbt til at være en af konkurrenterne i nedrykningskampen, og så er det godt at få et point hernede. Det er stadig den streg, vi kigger efter, uddyber midtbanespilleren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden