- Vi må ikke blive kørt over

Frederikshavn White Hawks åbner i aften semifinaleserien på udebane mod SønderjyskE

Rasmus Søndergaard og de øvrige Frederikshavn-spillere skal i aften på isen til første semifinalekamp. Arkivfoto: Claus Søndberg

Rasmus Søndergaard og de øvrige Frederikshavn-spillere skal i aften på isen til første semifinalekamp. Arkivfoto: Claus Søndberg

VOJENS:Det første semifinaleopgør mellem SønderjyskE og Frederikshavn White Hawks spilles i aften klokken 19.30 i Vojens, og der er lagt op til en tæt affære.

- Vi skal være helt klar fra start og komme godt ud på isen. De kommer med fuldt tryk på med det samme, siger White Hawks-backen Rasmus Søndergaard, der forventer en hård, fysisk kamp.

- Men den bliver nok lidt passiv og defensiv i starten. Fordi det er første kamp i serien, skal vi lige se hinanden an, siger Søndergaard.

God statistik mod Sønderjyske

De to hold har i sæsonen truffet hinanden fire gange. Tre gange er det blevet til en nordjysk sejr, mens sønderjyderne har vundet en enkelt kamp.

- Vi er godt tilfredse med at have slået dem tre gange. Det betyder også, at vi har troen på, at vi kan slå dem på udebane, siger høge-backen.

For ham og resten af det skadesfrie White Hawks-mandskab bliver det vigtigt at lægge serien ud med en god indsats.

- Vi må ikke blive kørt over, for det er rigtig, rigtig vigtigt, at vi får en god start på serien. Jeg synes, at vores chancer er udmærkede, men det kræver, at alle spiller op til deres bedste, for SønderjyskE er et godt hold, siger Rasmus Søndergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.