Lokalpolitik

- Vi savner den gamle kommune

Debatmøde i Sæby om ÅR 1 efter kommunalreform

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hartmann Thomsen, 75 år, tidligere landmand: Politikerne er meget langt væk. Jeg kender dem ikke mere, og jeg har ikke noget forhold til dem. For eksempel trænger vi til noget mere rengøring her i byen, men hvor skal man henvende sig? Hvem skal man snakke med? foto: Bent Jakobsen

SÆBY/ØSTERVRÅ/DYBVAD:Hvordan går det egentlig her i vores kommune? Det spørgsmål bliver stillet mandag aften på et debatmøde i Sæby Fritidscenter. Anledningen er, at der er gået et år siden kommunesammenlægningen, og nu er det tid til at gøre status. Liste 2004 har inviteret en række politikere til at sætte fokus på, hvordan det er gået indtil nu, og hvad vi kan vente os af fremtiden. Alle er velkomne til at deltage i diskussionen sammen med Mogens Brag (V), Brian Pedersen (SF), Birgit Hansen (S), Peter E. Nielsen (C) og Steen Jørgensen (UP). NORDJYSKE tog forskud på glæderne forud for mødet og besøgte et par af kommunens udkantsområder, hvor mange borgere tidligere har været meget kritiske over udsigten til at blive hægtet på Frederikshavn Kommune. Men her et år efter den store sammenlægning har borgerne måske ændret mening. Uden for et supermarked i Østervrå og ved en døgnkiosk i Dybvad tog vi fat i seks tilfældige mennesker. Vi spurgte, om de er tilfredse med den nye storkommune, og lad det være sagt med det samme: Et flertal ønskede den gamle kommune tilbage.