- Vi skal gøre arbejdet færdigt

Club Brugge er ikke bekymrede for mængden af kampe

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRUGGE:Et nederlag i weekenden til Gent betyder, at Club Brugge ikke længere har et komfortabelt forspring i kampen om det belgiske mesterskab.

Alligevel mener træner Michel Preudhomme, at klubben har bredden til at spille med i alle de tre turneringer, som de er med i.

- Vi er opsatte på at gøre det rigtig godt overalt, hvor vi er med, og når vi er i en periode, hvor vi ikke har alt for mange skader, så har vi også en trup, der er bred nok til at konkurrere. Vi satser på at gøre arbejdet færdigt, og vi ved, at AaB vil være opsatte fra start, og det skal vi være opmærksomme på, siger han.

De belgiske journalister talte på pressemødet om chancen for at møde Anderlecht i næste runde og også det faktum, at hvis Anderlecht bliver slået ud, så har det et nemmere program i ugerne op til pokalfinalen, hvor Brugge møder netop Anderlecht.

- Jeg håber, at Anderlecht går videre, for det vil være godt for belgisk fodbold, men det vil også være godt for os, for så får de ikke nogle nemme uger. Men lige nu skal vi fokusere på at gøre vores eget arbejde færdigt.

Et bud på Brugges startopstilling lyder således: Ryan - de Fauw, Duarte, Mechele, De Bock - Simons, Vormer, Silva - Storm, Oulare, Refaelov

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.