- Vi skal have alle med

Der blev lagt vægt på beskæftigelse og uddannelse til 1. maj-arrangement i Brønderslev

Lars Christensen
Ane Halsboe-Jørgensen havde en travl dag med seks taler. Foto: Bent Bach
Uddannelse 1. maj 2014 18:45

BRØNDERSLEV: Beskæftigelse, sammenhold og uddannelse var nøgleordene, da der torsdag var 1. maj-arrangement i Brønderslev.

Det var traditionen tro LO Brønderslev-Dronninglund, der inviterede til både fest- og kampdag i Hedelund Rhododendronpark.

Første taler var formand for elektrikerne i Dansk Elforbund, Jørgen Juhl Rasmussen, der gik meget op i beskæftigelsen og behovet for at få alle med, så ingen bliver efterladt tilbage på perronen.

- Det er jo ikke rart, at vi i 2014 stadig skal snakke om Overdanmark og Underdanmark, lød det blandt andet fra formanden.

En uvant følelse

Det lokalvalgte folketingsmedlem Ane Halsboe-Jørgensen (S) var også på talerstolen, hvor hun talte om øget fokus på uddannelse.

Hun blev ikke overdøvet af nogen fløjter, selvom der blev piftet af hende et par gange.

- Hvor er det dejligt at kunne se kammerater, lige meget hvor man kigger hen. Som socialdemokrat og folketingsmedlem er det en uvant følelse for tiden, lød det fra hende til stor morskab for forsamlingen.

Efterfølgende gik også byrådsmedlemmerne Henning Jørgensen (SF) og Eskild Andersen (S) på talerstolen i Hedelund.

Alle fire talere kunne dog ikke nå at være længe i Brønderslev, da de også skulle tale ved et næsten identisk arrangement i Dronninglund.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...