Uddannelse

- Vi skal have alle med

Der blev lagt vægt på beskæftigelse og uddannelse til 1. maj-arrangement i Brønderslev

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Forbundsformand for Dansk Elforbund, Jørgen Juhl Rasmussen, holdt en talel i Hedelund. Foto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Beskæftigelse, sammenhold og uddannelse var nøgleordene, da der torsdag var 1. maj-arrangement i Brønderslev.

Det var traditionen tro LO Brønderslev-Dronninglund, der inviterede til både fest- og kampdag i Hedelund Rhododendronpark.

Første taler var formand for elektrikerne i Dansk Elforbund, Jørgen Juhl Rasmussen, der gik meget op i beskæftigelsen og behovet for at få alle med, så ingen bliver efterladt tilbage på perronen.

- Det er jo ikke rart, at vi i 2014 stadig skal snakke om Overdanmark og Underdanmark, lød det blandt andet fra formanden.

En uvant følelse

Det lokalvalgte folketingsmedlem Ane Halsboe-Jørgensen (S) var også på talerstolen, hvor hun talte om øget fokus på uddannelse.

Hun blev ikke overdøvet af nogen fløjter, selvom der blev piftet af hende et par gange.

- Hvor er det dejligt at kunne se kammerater, lige meget hvor man kigger hen. Som socialdemokrat og folketingsmedlem er det en uvant følelse for tiden, lød det fra hende til stor morskab for forsamlingen.

Efterfølgende gik også byrådsmedlemmerne Henning Jørgensen (SF) og Eskild Andersen (S) på talerstolen i Hedelund.

Alle fire talere kunne dog ikke nå at være længe i Brønderslev, da de også skulle tale ved et næsten identisk arrangement i Dronninglund.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst