Vi skal huske, at vi ikke er alene

- Det er håbet og lyset, der holder os i live, lød det på FDFs julemarked

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SINDAL:- Vi skal huske, at vi ikke er alene, men vi er en del af et større fællesskab. Vi kan hjælpe, vores naboer, de ældre og andre der trænger til hjælp. Vi kan give. Det er håbet og lyset, der holder os i live. Støt op om fællesskabet. Ligesom FDF spejderne her i Sindal gør. De gør nemlig en forskel, vi kan være glade for. Det er dejligt, at vi der er kommet her i dag til FDF julemarked, kan være med til at give og hjælpe andre til at hjælpe ved at støtte op omkring markedet, som ikke kunne være kommet i stand uden de mange frivillige hjælpere, sagde sognepræst Susan Storm blandt andet i sin åbningstale til det traditionelle julemarked i Sindalborgen i lørdags.

Allerede fra åbningen var Sindalborgen fyldt af forventningsfulde gæster, der glædede sig til at bruge penge, så FDF spejderne kunne få et overskud til det frivillige ungdomsarbejde.

Tombolaen var fyldt med 300 sponserede gevinster, og lodderne blev hurtigt solgt. En time før lukketid kunne der meldes udsolgt.

Også de flotte adventskranse og juledekorationer, som spejderne havde lavet, solgte godt, og de forskellige serier af amerikansk lotteri blev hurtigt revet væk.

Der blev drukket kaffe og gløgg, spist masser af vafler, der var ganske enkelt julehygge og julestemning overalt i Sindalborgen, og markedet var velbesøgt dagen igennem.

- Vi er meget tilfredse med fremmødet, det er heldigvis, som det plejer, så vi håber på et overskud på omkring 12.000,00 kr. til vores ungdomsarbejde. Ja, det har været et stort arbejde at arrangere markedet, men heldigvis er der mange frivillige hjælpere. I år er der omkring 35, der frivilligt hjælper med alt det praktiske som gevinster til tombolaen, lave kaffe, bage vafler, stå i boderne og meget, meget andet, fortalte lederen af julemarkedet, Kirsten Staun-Pedersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.