- Vi skal kigge opad

Vendsyssel FF er fortsat under stregen trods storsejr

Søren Olsson
Thomas Dalgaard havde chancer til flere end et mål mod Roskilde, men glæder sig over samarbejdet med sin brasilianske angrebsmakker. Foto: Lars Pauli
Sport 18. september 2016 17:57 - Opdateret 18. september 2016 18:38

HJØRRING: Fire sejre i de seneste fem kampe er det nu blevet til for Vendsyssel FF, hvis man tæller pokalsejren Hobro med, og søndag viste holdet for alvor, hvad de er i stand til, da FC Roskilde blev besejret med hele 5-0 på Bredbånd Nord Arena.

Angrebsduoen Tiago de Leonco og Thomas Dalgaard stod for tre af scoringerne, ligesom Thomas Dalgaard også havde oplægget til Jens-Kristian Sørensens scoring til 5-0, men trods storsejren er Vendsyssel FF stadig under stregen i en ekstremt tæt 1. division, hvor bolt et point mere vil sende holdet på på sjettepladsen.

- Det er en vanvittigt tæt række, men der er da ikke nogen tvivl om, at vi skal have fokus på at komme op i tabellen. Det kunne da være rigtigt fedt at rykke op, og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at en af grundene til, at jeg kom herop var, at jeg gerne ville spille med i toppen, siger Thomas Dalgaard.

Han glæder sig over, at han nu har fundet ind i et godt samarbejde med Tiago de Leonco.

- Det her var i hvert fald vores hidtil bedste kamp sammen, og nu håber jeg bare, at vi kan fortsætte på den samme måde fremadrettet. Der var rigtig gode takter i samarbejdet her, siger angriberen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...