- Vi skal præstere, når det gælder

Aalborg Håndbold har ryggen mod muren

Jesper Jensen vil se sit hold præstere, når det gælder. Foto: Nicolas Cho Meier <i>Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier</i>

Jesper Jensen vil se sit hold præstere, når det gælder. Foto: Nicolas Cho Meier Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier

AALBORG:På forhånd ligner det på det nærmeste en umulig opgave for Aalborg Håndbold, når de lørdag eftermiddag skal forsøge at kvalificere sig til DM-finalen på tredje sæson på stribe.

Efter et nederlag på 27-21 på hjemmebane skal Aalborg tage til Kolding og vinde med syv mål - eller score flere mål end 27 og vinde med seks.

- For os handler det meget om, at vi skal ned og genfinde selvtilliden og vise, at vi også kan præstere de gange, hvor det virkelig gælder. For det har vi ikke kunnet i denne sæson. Vi var dårlige mod Barcelona i Champions League, vi var dårlige imod Tvis i Final Four, og vi var dårlige imod Kolding i den første kamp. Egentlig har vi jo spillet en meget pæn sæson, men det nytter bare ikke rigtig noget, når vi ikke har præsteret de tre gange, hvor vi egentlig skulle peake, siger træner Jesper Jensen.

- Så derfor vil jeg meget gerne, at vi kan genfinde lidt af det tabte på den konto. Vi skal gå ned og gå efter at vinde den kamp, og så må vi tage den derfra og give maksimal gas i 60 minutter, siger træneren.

Skulle det ende med samlet nederlag for Aalborg Håndbold, så er sæsonen dog ikke helt slut. Holdet skal spille bronzekampe mod taberne af den anden semifinale - enten Skjern eller BSV - her spiller Aalborg første kamp ude torsdag og anden kamp hjemme søndag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.