- Vi skal være hurtigere

Frederikshavn har svært ved at skabe chancer mod defensive Herning

Træner Lars Ivarsson har indtil nu kunnet kiigge langt efter målene og effektiviteten hos sit hold. Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Træner Lars Ivarsson har indtil nu kunnet kiigge langt efter målene og effektiviteten hos sit hold. Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

HERNING:Herning Blue Fox er et vanvittigt effektivt ishockeyhold. Det kan Frederikshavn White Hawks skrive under på efter de første tre kampe af semifinaleserien, der alle er endt med midtjysk sejr på trods af, at Frederikshavn har været kontrollerende i store dele af tiden.

Høgene har dog vanvittigt svært ved at score på Hernings stærke defensiv og keeper Lubomir Pisar.

- Det handler jo om at score mål og om at vinde, og de er langt mere effektive end vi er. Man kan godt have fornemmelsen af at være i kontrol, men det er fejlagtigt, for vi kommer ikke hurtigt nok ind i zonen og kommer ikke hurtigt nok til afslutninger, og så står de der, siger træner Lars Ivarsson.

- Jeg synes, der er flere af vores bærende spillere, der ikke har været toneangivende nok i denne serie. Vi spiller for meget ude i hjørnerne, og der har de ikke noget imod at holde os, siger han og henviser måske til svenskerkæden, der var dominerende i kvartfinalen, men slet ikke er kommet frem til noget i denne serie.

- Vi spiller imod et helt andet hold, og Herning er langt stærkere i mand mod mand-duellerne end Odense. Det handler om at vinde sin individuelle matchups, og her har Herning bare været stærkest, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.