- Vi skal vinde næste kamp

Pres på Vendsyssel FF fra start

Vendsyssel FF er nu piskede til at vinde udekampen mod Marinelyst, hvis man vil holde afstanden til bunden. Foto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Vendsyssel FF er nu piskede til at vinde udekampen mod Marinelyst, hvis man vil holde afstanden til bunden. Foto: Hans Ravn Hans Ravn

AALBORG:Vendsyssel FF skuffede fælt i forårspremieren, da et par slemme kiks i forsvaret betød, at holdet tabte med hele 3-0 hjemme mod Brønshøj.

Samtidig var holdet ikke i stand til at udnytte et massivt spilovertag i de sidste 25 minutter af første halvleg, mens man i anden halvleg havde større problemer med at skabe chancer, da holdet spillede op i den meget stærke modvind.

- Vi har en god periode spillemæssigt fra midten af første halvleg og frem til pausen, og vi har nogle gode chancer, der skal udnyttes, mens de scorer på noget ud af ingenting, og det gør ondt på os, men sådan er fodbold jo, siger træner Søren Kusk.

:Nederlaget betyder, at mandskabet ikke tager det ryk pointmæssigt væk fra stregen, som man havde håbet på til sæsonstart.

- Det er en meget skidt start for os, og nu skal vi have point i næste kamp. Det bliver en kamp om at undgå den nedrykningsstreg, og det skal vi for alt i verden. Men spillemæssigt er der gode takter, siger træneren.

Vendsyssel FF skal i næste runde gæste bundproppen Marienlyst.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden