- Vi spillede som puslinge

Aalborg Håndbolds direktør kraftigt bekymret over indstillingen hos spillerne

Jan Larsen brød sig bestemt ikke om Aalborg Håndbolds indsats mod KIF Kolding København.  Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Jan Larsen brød sig bestemt ikke om Aalborg Håndbolds indsats mod KIF Kolding København. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

BRØNDBY:Direktør Jan Larsen skyder med skarpt mod spillerne, efter at Aalborg Håndbold lørdag tabte sin tredje ligakamp på stribe, denne gang 26-32 mod KIF Kolding København.

Midt i anden halvleg var aalborgenserne bagud med 11 mål, men fik pyntet på cifrene, da hjemmeholdet i slutfasen sparede flere stamspillere og gik ned i gear.
- Jeg må indrømme, at jeg undervejs frygtede en snitter af rang, og det er ikke selve nederlaget til en stærk modstander, der skuffer mig mest, siger Jan Larsen.
- Det er værre - og ganske enkelt uacceptabelt - at indstillingen hos spillerne langt fra var i orden. De virkede kyste og var tilsyneladende ikke parate til at svare igen på det tryk, de blev udsat for. Vel mødte vi et velspillende KIF-hold, men de fik alt for let spil.

Med fynd og klem på onsdag

Ifølge Jan Larsen blev spillerne umiddelbart efter slutsignalet i Brøndbyhallen kraftigt irettesat af cheftræner Nikolaj Jacobsen, og direktøren har ikke i sinde at skærpe tonen yderligere inden onsdagens hjemmekamp mod Bjerringbro-Silkeborg.

- Jeg ser ingen grund til at holde møde om situationen. Det handler primært om, at spillerne nu kniber ballerne sammen og viser, hvad de består af. Og jeg forventer, at de på onsdag kommer med fynd og klem fra første fløjt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.