Vi tiltrækkes af monstre

Kvium-udstilling på Kunsten på vej til at sætte rekord

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

18-årige Ida Krebs kommer tit på Kunsten og er meget facineret af Michael Kviums billedsprog og teknik. 2. påskedag havde hun følgeskab af sin mor, Vibeke Krebs og hendes plejebarn Mark Pedersen.

AALBORG:Vi er tiltrukket af monstre. Især monstre som vi ikke helt kan greje.

Kunsten i Aalborg har netop lagt en meget travl påskeuge bag sig med stort rykind af gæster til udstillingen ”Real Monsters”, der viser en serie menneskemonstre, som Michael Kvium har malet.

5000 påskegæster

I påskeugen har 5000 gæster besøgt museet. Det er ligeså meget som Kunsten normale besøgstal på en måned, og siden udstillingen åbnede i starten af februar, har 27.000 set Michael Kviums monstre. Dermed nærmer den sig museets hidtidige rekordudstilling fra 2006-2007, hvor cirka 35.000 gæstede en udstilling med blomsterkunstner Tage Andersen.

Lige op i ansigtet

- Michael Kviums monstre er lige op i ansigtet på en. Alle kan se, hvad det forestiller og så alligevel ikke. Der skal lige lidt mere tankevirksomhed til for få fat på, hvad det er, han forsøger at fortælle, siger kommunikationsmedarbejder Lars Ulrich Tarp Hansen.

For Kunsten er der glædeligt, at udstillingen også tiltrækker et bredere og yngre publikum end normalt. Den effekt hjælpes på vej af en anden udstilling med dansk graffiti, som kører sideløbende med Kviums monstre.

”Real Monsters” vises frem til 21. april.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden