Vi vil have alt betalt

Nordjyder er danmarksmestre i at købe all inclusive-rejser

Vi gider ikke bekymre os om, hvorvidt der er råd til et ekstra glas vin, når vi holder ferie - derfor hitter all inclusive. Foto: Spies

Vi gider ikke bekymre os om, hvorvidt der er råd til et ekstra glas vin, når vi holder ferie - derfor hitter all inclusive. Foto: Spies

NORDJYLLAND:Vi gider ikke diskutere, hvor den næste is skal komme fra, eller hvad øllene koster.

Når vi rejser på ferie, skal der være plads til maksimal afslapning, og derfor vælger nordjyder i højere grad end andre danskere en såkaldt all inclusive-rejse, når vi booker sommerferien.

- Med det her koncept får man noget for pengene og kan næsten lade tegnebogen blive hjemme, siger Stig Elling, salgschef i Star Tour.

Hos Star Tour ligger salget af rejser, hvor alt er med i prisen, mellem 5 og 10 procent højere i Nordjylland end i andre landsdele.

Besindige mennesker

Det er især børnefamilier, der vælger konceptet, og særligt når der er tale om generationsrejser, hvor bedsteforældre tager af sted med børn og børnebørn.

- Nordjyderne er besindige og fornuftige mennesker, der kigger på økonomien. Derfor tror jeg, det er så populært her, siger Stig Elling.

Også hos Spies bekræfter man, at nordjyderne er særligt glade for feriekonceptet.

- All inclusive er rigtig stort og udgør generelt 37 procent af vores samlede rejsesalg, siger produktchef Carlos Cebrian.

Han vurderer dog, at all inclusive-konceptet - efter i en årrække at have gået sin sejrsgang - nu har toppet, og at det er ved at finde et stabilt leje.

Samme holdning har Ulla Stæt Andersen, der er medindehaver af Århus Charter.

- Jeg tror ikke, det vil vokse meget mere, for vi har jo en sundhedsbølge i Danmark, og det passer ikke godt sammen med en ferie, hvor man kan spise og drikke hele dagen, siger hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden