- Vi vinder i Wien

Under kendisfest proklamerede DR underholdningschef, at han er sikker på, at den sang, som vinder Melodi Grand Prix i morgen, bliver vinder i Wien

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Musikken pumpede og kendisserne dansede, da Das Bier Bar torsdag aften slog dørene op til en løssluppen fest for årets grandprixdeltagere.

Og selvom der ikke var fyrværkeri, så blev det til en aften med masser af fest og latter for alle deltagerne.

- Hvad foregår der egentlig, spurgte Gadens gæster nysgerrigt udenfor, mens enkelte nysgerrigt havde placeret sig i caféstolene overfor bierbaren.

For selvom det kun var særligt inviterede, der blev lukket ind, så var der udsigt til en sand storm af kendte ansigter foran hoveddøren ved Das Bier Bar.

Vi vinder i Wien

Indenfor boblede drinksene og alle talte på kryds og tværs. Aftenens alderspræsident, Ernst Trillingsgaard, var den første til at gribe mikrofonen og bringe stilhed over forsamlingen.

- Jeg vil gerne sige tak til alle, fordi I har valgt at komme til Aalborg. Det er en stor begivenhed for Aalborg - hele byen koger! Og det er I med til, sagde han, inden mikrofonen skiftede hænder og endte hos DRs underholdningschef, Jan Lundme, der gav igen.

- Det er meget rørende at mærke den store opbakning, som er i byen. Tusind tak til alle dem, som er med i showet - særligt artisterne. Uden jeg - hvad havde vi gjort?, sagde Jan Lundme, inden han rystede en lille historie ud af ærmet.

- I aftes drømte jeg en drømt. Det var - og det er ikke en gang løgn - at vi vandt i Wien! Jeg siger ikke hvem, det var. Men vi vandt Rigtig god fest - drømmen lever, råbte han og skålede med alle deltagerne, so jublende tog imod hans salut.

Anna David: Glæd jer!

Kort efter trådte Anna David op på scenen til en liveoptræden med fuldt blus.

- I skal bare glæde jer til på lørdag, det bliver så fedt, råbte Anna David, som selv deltog i sidste års Melodi Grand Prix, inden hun fik hele holdet til at synge med på hendes megahit, ”Fuck Dig”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.