Viasat: Morten Olsen er trættende

Morten Olsen føler sig hævet over alle, når han kritiserer kampprogrammet, siger sportschefen på Viasat.

Viasat: Morten Olsen er trættende

Det er helt hen i vejret, når landstræner Morten Olsen kritiserer, at FC Nordsjælland og AGF skal spille topkamp mod hinanden to dage efter en landskamp.

Det mener sportschefen for Viasat Sport, Peter Nørrelund.

- Det er fuldstændig trættende, at Morten Olsen gang på gang går ud og føler sig hævet over alle og forsøger at underminere fodboldens kommercielle grundlag, nemlig tv-aftalerne, siger Peter Nørrelund.

Diskussionen er blusset op, efter at Morten Olsen har udtalt, at spillerne får en dårligere forberedelse til topkampen i Superligaen, da kampprogrammet er for tæt.

- Det er igen de kommercielle interesser, der kommer ind her. Det er uheldigt, at der er arrangeret kampe, når man ved, der er landskampe, det burde man tage hensyn til, sagde Olsen forleden.

Peter Nørrelund påpeger, at det er nogle aftaler, som klubberne selv har indgået. Samtidig afviser han, at der skal findes en balance mellem det sportslige hensyn og det kommercielle.

- Dansk fodbold har solgt en vare til de danske tv-stationer, men ofte kommer det op, at der ikke bliver taget sportslig hensyn. Det er meget uprofessionelt, at man sælger en vare, modtager pengene og ikke vil af med varen, siger han.

Derfor mener han ikke, at de sportslige hensyn bør veje højere end de aftaler, som der er indgået.

- De er professionelle fodboldspillere, de overlever nok, siger Peter Nørrelund.

Det har torsdag desværre ikke været muligt at få en kommentar fra Morten Olsen.

Situationen kan minde om en anden, hvor formanden for DBU's turneringsudvalg Peter Ebbesen kritiserer Sønderjyske-træner Lars Søndergaards for at 'skide i egen rede'.

Det sker, efter at Lars Søndergaard var utilfreds over at skulle spille superligakamp mod FC Nordsjælland mindre end 48 timer efter en pokalkamp mod FC København.

Peter Ebbesen siger, at sagerne er en blanding af klubfodbold og landsholdsfodbold og ønsker derfor ikke at kommentere sagen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.