Viborg fik bremset mesterskabstoget

FC København er fortsat ubesejret i Alka Superligaen, men topholdet måtte søndag nøjes med uafgjort i Viborg

Viborg FF og FC København delte i porten. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Scanpix

Viborg FF og FC København delte i porten. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Scanpix

VIBORG:FC København var tættest på sejren i det midtjyske søndag eftermiddag, men skarpheden manglede i begge ender af banen, og derfor sluttede kampen mellem Viborg og FCK 0-0.

Resultatet betyder, at FC København, som eneste ubesejrede hold i Alka Superligaen har 26 point for 12 kampe og fører ligaen foran Brøndby, mens Viborg er nummer 10 i rækken med 12 point.

Viborg blev fra kampens start sat under et solidt pres af topholdet. Det mindede til tider om rent powerplay fra gæsterne, men en kombination af missede FCK-afslutninger og påpasseligt Viborg-forsvarsspil betød 0-0 efter første halvleg.

FCK dikterede spillet

Det kunne dog have været anderledes efter 21 minutter, da Andrija Pavlovic fra nært hold headede et indlæg fra Peter Ankersen forbi mål, mens Viborgs Jung-Bin Park og Serge Deble begge havde forsøg på træværket.

Kampbilledet var det samme efter pausen.

FC København dikterede spillet, men havde mere end almindelig svært ved at finde nøglen til et massivt Viborg-forsvar, mens hjemmeholdet primært levede på lange bolde frem til Deblé.

Tæt på føringen

FCK var tæt på føringen efter en lille times spil, da Rasmus Falk efter en flot dribletur udplacerede Peter Friis i Viborg-målet, men en lang Mikkel Rask-tå fik forhindret en føring til gæsterne.

Som halvlegen skred frem, kastede Viborg lidt af forsigtigheden over bord, og vovede sig længere frem på banen. Det var dog fortsat FCK, der viste mest offensivt initiativ, men uden at få belønning for det.

Ti minutter før tid kunne Pavlovic ellers have afgjort kampen, men hans hovedstød på et hjørnespark fra nært hold blev flot reddet af Viborg-keeper Peter Friis Jensen, og så sluttede det hele uden mål.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.